Jan 30, 2014

Jumlah Dividen Bonus Tabung Haji Tahun 2014

Jumlah Dividen Bonus Tabung Haji Tahun 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya di sini saya ingin berkongsi dengan anda iaitu Pemegang akaun Tabung Haji .Mungkin yang sedang menjadi persoalan di minda anda sekarang ini adalah berapakan jumlah dividen dan bonus Tabung Haju bagi tahun 2014?

Kepada mereka yang ternanti-nanti Pihak Tabung Haji untuk membuat pengumuman kan? Tapi berdasarkan kepada maklumat yang saya dapat di mana maklumat terkini pihak tabung haji telah pon mengumumkan Jumlah Dividen dan Bonus Tabung Haji Tahun 2014 .  Dividen Bonus Tabung Haji Tahun 2014 sebanyak 6% manakala monus tahunan 2%  bonus haji.

Anda semua boleh rujuk gambar di bawah ini di mana saya telah dapatkanya di laman facebook Tabung Haji berikut.Bila pendeposit akan menerima bonus dividen Tabung Haji 2014 ? 

Berdasarkan laman web Tabung Haji, pendeposit boleh mula menyemak akaun Tabung Haji mereka mulai 3 Februari 2014 di mana-mana cawangan Tabung Haji atau bank-bank yang terpilih. (rujuk banner di atas).

Sekian Terima Kasih kepada anda yang sudi datang ke blog Hakim Mahmud untuk membaca informasi berkaitan dengan Jumlah Dividen Bonus Tabung Haji Tahun 2014 di atas.


EmoticonEmoticon