Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gambar Kartun Comel Ana Muslim 2014

Gambar Kartun Comel Ana Muslim 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya di sini saya ingin berkongsi dengan anda koleksi-koleksi gambar kartun yang comel serta gambar kartun muslimah. Di Malaysia terdapat beberapa buah buku yang telah menghasilkan karakter-karakter kartun muslimah dan ciri-ciri islamik. So gambar kartun islamik dan muslimah ini harus dipertengahkan supaya anak-anak di Negara Malaysia menjadikan kartun Muslimah sebagai rujukan dalam berpakaian.

Baiklah tanpa membuang masa lagi saya akan kongsikan beberapa keping Gambar Kartun Comel Ana Muslim 2014 , semoga ia menjadi satu inspirasi bagi anda untuk menghasilkan karya kartun yang menepati ciri-ciri islamik agar dapat menanam sifat islam di dalam diri anak-anak di Malaysia. Saya berharap anda semua kongsikan posting ini dengan rakan-rakan dan jangan lupa untuk meninggalkan komen di ruangan komen terima kasih.


Mohon tinggalkan komen di ruangan bawah. Hakim Mahmud

Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Gambar Kartun Comel Ana Muslim 2014"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia