Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Biodata Diri Romie Razin Adilha Kekasih Hati Hanez Suraya

Biodata Diri Romie Razin Adilha Kekasih Hati Hanez Suraya | Bakal Suami Hanez Suraya | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya di sini saya ingin berkongsi dengan anda kontroversi hangat di mana tentang Hanez Suraya dikatakan telah merampas Suami orang iaitu Romie Razin Adilha.

Baru-baru ini berita ini menjadi panas pabila Isteri kepada Romie Razin Adilha telah mengeluarkan kata-kata di media massa tentang Hanez Suraya Merampas laki orang. Jejaka yang bernama Romie atau lebih dikenali sebagai MR R ini adalah kekasih kepada pelakon Hanez Suraya. Selain itu, Romie juga  mempunyai seorang isteri bernama Nurliyana Manan dan telah dikurniakan dua cahaya mata hasil perkahwinan mereka. Menurut Hanez Suraya, dia dan kekasihnya akan melangsungkan perkahwinan dalam masa yang terdekat.

Kekasih Hati Hanez Suraya


Biodata Kekasih Hanez Suraya

Nama Penuh: ROMIE RAZIN ADILHA BIN ABD JAIS

Nama Samaran: Mr R

Umur: 34 Tahun

Pekerjaan: Ahli Perniagaan

Syarikat: RRA SDN BHD

Status: Sudah beristeri

Nama Isteri: Nur Liyana Abdul Manan

Bilangan Anak: 2 orang

Asal: Kuala Lumpur


Terima kasih kerana anda sudi membaca di blog ini.. Posting Biodata Diri Romie Razin Adilha Kekasih Hati Hanez Suraya telah ditulis oleh Hakim Mahmud.
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Biodata Diri Romie Razin Adilha Kekasih Hati Hanez Suraya"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia