Apr 19, 2011

Gelaran 'Pelacur Politik' Diberikan Kepada Tuan Guru Nik Aziz dan Datuk Seri Anuar Ibrahim.

Kalau sebelum ini Pengarah Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Farahhana Jamaludin pernah menggelarkan Tuan Guru Nik Aziz sebagai Ayah Pin, rujuk link ini [Nik Aziz Ayah Pin]. Kali ini betina kurang hajar ini menggelarkan Tuan Guru Nik Aziz sebagai "pelacur politik" pula. Di bawah ini screenshot laporan berita yang dipetik dari Utusan Malaysia [Utusan]


Tapi apa yang lebih malang, betina ini bukan sahaja kurang hajar, malah dia juga boleh dianggap sebagai bodoh dan gila. Cuba lihat semula screenshot laporan akhbar Utusan Malaysia di atas. Betina ini mengarahkan Tuan Guru Nik Aziz untuk menyaman Anwar Ibrahim berkenaan video seks, jika tidak Tuan Guru sesuai dengan jolokan "pelacur politik". Apa hal Tuan Guru Nik Aziz tanpa sebab nak saman Anwar pulak? Apa locus standinya?

Kalau begitu hari ini ReJaM© nak suruh Farahhana saman Najib Tun Razak, jika dia enggan sesuailah dia dengan jolokan "betina gila kurang yang ajar". Di bawah ini wajah betina kurang hajar yang dimaksudkan (berambut pendek berbaju coklat).
ReJaM© "Angin tak ada ribut tak ada, Tuan Guru Nik Aziz disuruh saman Anwar, bengong..."


source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/farahhana-gelar-tuan-guru-nik-aziz.html#ixzz1JxO3MrnI

10 Add Comment


EmoticonEmoticon