Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Filem Ngorat Full Movie Download

Download Ngorat Full Movie |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya.

Di sini saya ingin berkongsi dengan anda sinopsis filem ngorat, harap korang baca la sinopsis ini baru la download hehe, ni tak download dulu then kalau jalan cerita tak syok duk komen ni la komen tu la, baca sinopsis dulu baru tau sedap ke tak cerita ini hehe.. sorry membebel sebentar...


Filem Ngorat ini bakal ditayangkan pada 4 november 2012 iaitu hari ini la huhu dan antara pelakon yang membarisi film ngorat ini ialah Aaron Aziz dan Erra Fazira, Iedil Putra, Nas-T dan Zain Ruffedge, Dira Abu Zahar, Dynas.


SINOPSIS FILEM NGORAT 

Ijam merupakan seorang jejaka solo yang kurang bernasib baik dalam mencari pasangan sehinggalah dia bertemu dengan seorang guru cinta yang menjanjikannya boleh bertemu jodoh dalam 30 hari sekiranya Ijam menurut petua-petua yang diberikannya.


 
 
Tapi apabila petua-petua yang diberi tidak menunjukkan hasil, malah membahayakan persahabatan Ijoe dengan teman baiknya, Kira, Ijam harus mencari kekuatan untuk memilih samada untuk terus mendengar petua si guru cinta atau persahabatannya dengan Kira akan putus buat selamanya.DOWNLOAD NGORAT
RAPIDSHARE = PART1,  -  PART2,
HULKSHARE = PART1,  -  PART2,
Share this article :
+
0 Komentar untuk "Filem Ngorat Full Movie Download"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia