Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Ariana Rose Episod 14 Di TV3

Ariana Rose Episod 14 Di TV3 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya di sini saya ingin berkongsi dengan anda episode baru drama bersiri ariana rose ep 14 yang sedang disiarkan di tv3 buat masa ini. Kepada mereka yang ingin sangat membuat koleksi full episode Drama Bersiri Ariana Rose saya akan uploadnya semua di sini.

Tapi sebelum itu saya akan berkongsi dengan anda Sinopsis Pendek Drama bersiri Ariana Rose Episod 14 dan juga Ariana Rose Episode 15 harap korang semua suka la. ^_^Sinopsis Pendek Ariana Rose Episode 14 

Tengku Adam bagaikan hilang pertimbangan dan menuduh Ariana sebagai perempuan yang paling hina kerana menjadi perempuan Ramzul, perempuan Harith.

Sinopsis Pendek Ariana Rose Episode 15 

Di airport, Encik Hussin risau bila melihat keadaan Ariana yang cedera dan melihatkan reaksi Ariana, Encik Hussin tahu yang Ariana bermasalah. Malah Ariana juga memaklumkan yang dia akan menetap di Kelantan selepas ini.


Ariana Rose Episode 14 
Ariana Rose Episode 15
Ariana Rose Episode 16
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Ariana Rose Episod 14 Di TV3"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia