May 30, 2014

Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan

Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan .Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya , Terima kasih juga kerana mencari informasi berkaitan dengan kes rogol yang melibatkan 2 orang perempuan dan 38 orang lelaki yang berlaku di Ketereh, Kelantan.

Kes ini melibatkan dua remaja bawah umur dirogol telah menggemparkan negara kerana melibatkan 38 orang lelaki (perogol)
 dalam insiden berkenaan. Kejadian dipercayai berlaku pada jam 7.30 malam 20 Mei 2014 di sebuah rumah kosong di Ketereh Kelantan.

Salah seorang daripada mangsa bahawa telah membuat laporan polis pada 26 Mei 2014 dan terbukti terdapat kesan koyakan pada kemaluan mangsa.Hasil siasatan polis terkini telah menahan kumpulan suspek yang merogol mangsa secara bergilir-gilir. Untuk info, kedua-dua mangsa adalah gadis berusia 15 tahun (pelajar Tingkatan 3) dan seorang lagi 17 tahun.

Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan
Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan

Kronologi Kes Rogol 2 Pelajar Perempuan 28 Lelaki Di Kelantan

20 Mei 2014: Dalam kejadian 7.30 petang itu, dua pelajar perempuan berusia 15 dan  17 tahun mendakwa dirogol secara bergilir-gilir oleh 38 lelaki di sebuah rumah kosong di ketereh Kelantan yang dijadikan tempat penagih dadah melepaskan gian.

26 Mei 2014: Hanya salah seorang daripada mangsa iaitu gadis yang berusia 15 tahun membuat laporan polis berhubung isu dirogol. Pengadu selesai jalani pemeriksaan dan laporan awal doktor dapati kesan koyakan lama. Hymen mangsa hanya tinggal sisa sahaja, dan diameter disifatkan boleh masukkan satu jari dengan mudah ke dalam vagina. Terdapat kesan geseran pada posterior fourchette dan kesan lebam pada labia minora genitalia mangsa. Terdapat juga kesan koyakan (anal fissure) pada jam 7 anus mangsa.

27 Mei 2014: Polis bertindak dan telah mendapat maklumat suspek yang dipercayai tinggal dikampung yang sama.

28 Mei 2014: Sekumpulan perogol (Suspek) telah ditahan reman polis bagi membantu siasatan. Suspek kes rogol juga dipercayai didalam pengaruh dadah. Kes disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan yang memperuntuk hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan jika sabit kesalahan.

Gambar Suspek Perogol Kini Ditahan Polis


Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan

Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan

terima kasih kerana sudi membaca info Kes Rogol 2 Wanita 38 Lelaki Di Kelantan yang telah ditulis oleh Hakim Mahmud dan sumber gambar google.

3 Add Comment


EmoticonEmoticon