Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Status Chocolate Oat Choco Twinfish

Status Chocolate Oat Choco Twinfish  .Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya untuk mengetahui informasi berkaitan dengan status chocolate oat choco twinfish ini. Ini berikutan dengan dua produk keluaran cadbury telah disahkan mengandungi bahan-bahan yang terlarang seperti BABI.

Di mana status produk Chocolate Oat Choco keluaran Twinfish telah disahkan 100% halal oleh JAKIM. Pengguna di Malaysia kini dilanda dengan fenomena produk keluaran terbaru iaitu Coklat Oat Choco.

Status Chocolate Oat Choco Twinfish
Status Chocolate Oat Choco Twinfish 


Ini kerana ramai yang telah menikmati produk tersebut, ada segelintir pengguna berasa ragu mengenai status halal produk tersebut lantas mengajukan kesangsian kepada pihak Lembaga Kemajuan Islam Malaysia ( JAKIM).

Menurut penjelasan yang diberikan oleh JAKIM, produk tersebut disahkan halal oleh badan islam yang diiktiraf JAKIM di China. Untuk info, produk Chocolate Oat Choco diedarkan di Malaysia oleh syarikat Cheng Hang Sdn.Bhd.

Status Chocolate Oat Choco Twinfish 

Terima kasih kerana sudi datang mencari informasi di blog Hakim Mahmud dan terima kasih kepada Google.

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Status Chocolate Oat Choco Twinfish "

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia