Nov 1, 2013

Panduan Solat Sunat Hajat

Panduan Solat Sunat Hajat |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya untuk membaca informasi berkaitan dengan Panduan Solat Hajat Dengan Betul. Saya amat bersyukur kehadrat ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk berkongsi sesuatu ilmu yang amat berguna kepada semua umat islam di atas dunia ini. Terima kasih Allah S.W.T.
 solat hajat
Saya amat terima kasih juga kepada mereka yang menyokong saya daripada belakang kerana tidak putus-putus memberi sokongan agar saya kembali ke jalan yang lurus dan tidak terpesong lagi , saya berkongsi benda ini bukan bermakna saya seorang muslimin yang baik .Saya juga ada banyak kesalah yang dilakukan di atas dunia ini selama saya hidup 19 tahun ini.

Oleh itu, sebagai tanda saya bersyukur kepada Allah S.W.T. Saya akan berkongsi dengan anda cara solat hajat , solat hajat ringkas , solat hajat jodoh , solat hajat sunat , solat hajat berjemaah , panduan solat hajat , solat hajat makbul , waktu solat hajat yang afdal dan  doa solat hajat.
Di bawah ni saya kongsikan ilmu yang saya copy paste dari blog rakan-rakan yang lain semoga bermanfaat kepada saya dan juga anda semua.


MOHON TINGGALKAN KOMEN ANDA DI BAWAH SEBAGAI TANDA SOKONGAN. TERIMA KASIH


Penulis Hakim MahmudEmoticonEmoticon