Semakan Maktab Perguruan 2012

Posted by Luqman Hakim

Semakan Maktab Perguruan 2012  - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan informasi berkaitan dengan semakan maktab perguruan 2012.

Info semakan tentang panggilan temuduga maktab perguruan kplspm sesi 2012 -  Kepada lepasan spm yang membuat permohonan untuk kemasukkan ke maktab tahun ini, korang bolehlah ke portal web kementerian pelajaran malaysia untuk membuat semakan panggilan temuduga yang bermula dari 30 april 2012. Segala maklumat yang perlu korang tahu ada kat situ.

Kat bawah ni aku ada sediakan pautan link ke portal web kementerian pelajaran malaysia. Korang cuma perlu klik je pautan link tu.

Klik -> Web kementerian pelajaran malaysia

Related Post



nida husna said...

bukan maktab perguruan. tapi institut pendidikan guru (^_^)

fairusfrunella said...

hari nie da 30 april ..... tp xde pon .....

hakim Mahmud said...

ada, kawan saya suda check la..

zira said...

mne ade...cm mne nk tgk?

Post a Comment