Feb 13, 2011

Perhatian kepada blogger yang Menggunakan iklan NUFFNANG!!!!

...hihi assalamualikum....saya harap anda semua pada hari ini sihat sejahtera ok...hurm....hari ini saya ingin berkongsi tentang iklan nuffnang!!!!
adakah korang perasan bahawa nuffnang tidak lagi menyiarkan iklan pada blog kita pada hari ini???
saya dapat info ni sebab saya pergi BW(BlogWalking) saya lihat kat semua blog....semua ads nuffnang tidak
menyiarkan iklan??apa yang kita patut lakukan??

try tengok gambar ni??
klu korang tak caya boleh tengok kat blog korang
sendiri??ade tak iklan

16 Add Comment

hurm..sory la saya pon xtahu sebab nyer....saya baru je send ticket kat nuff...hehe sdg menunggu pihak nuff balas ni..!!

mana ade..saya msuk blog ABG Ben pon xrak gak..haizz
tu iklan lain kot..

ala diorang rehat kejap la 2,,tgk skrg kn dah der,hi,nti org klik2 bangkrap diorg ha2,,

Contest Paling mudah nak Menang!

haha...xkan smapi bley bankrup..?
coz nuffnang kukuh kat Malaysia ni..huhu
dan negara lain jugak

hurm.. ada je.. ntah la..

tu laa..nk ubah strategi kot..blogger baru ramai sangt skang ni..hiihhi

bayak betul..kenapa??

Terebaik dan tentu dapat hasil.. buka je account google adsanser ... pendapatan puas hati beb !! https://www.google.com/adsense/

bro da byk kali apply..but still not approved


EmoticonEmoticon