Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Status glitterati kat NUFFNANG dah Ordinary(non-exclusive)

hihi assalamualikum kepada anda yang sudi datang dan menjeguk ke sini.....petang takdi aku baru balik sekolah
dah la tengah panas....pergh cam nk terbakar je..(lebih-lebih) hehe...takpon sikit ke...tapi itu dah biasa kan
lumrah alam.....yang ni bukan la lumrah alam..tengak la apa dah jadi kat aku...balik je dari sekolah aku terus pi buka pc sat...sembahyang dan menghadap komputer aku pon search la nuffnang
aku terkejut tengok>>>
lepas tu dengan pantas saya pergi bertanya kepada kawan-kawan but dieorang pon xtau......lepas tu..saya dah bengang ni....rasa nak delete je nuffnang ads..huhu
but saya pon pergi hanter ticket kat nuffnang...selepas 1jam dieorang pon balas.........





Muhamad Luqman Hakim Bin Mahmud,

Your ticket concerning \'What all This Happen to me?\' has been responded to.  You can view
this response (and reply to it if necessary) using the information or link below.

Ticket ID: 4D53900F

Here is the response made to your ticket.  Please do not reply to this email directly, use the link above
to reply.

Hi Luqman,

Thank you for your email. Your membership status was affected because our crawlers detected ad script from our competitor, ManggaOnline on one of your blogs registered with us. If you wish for your Glitterati status to be reinstated, kindly ensure that all script from ManggaOnline has been removed.

Cheers,
Thara Sofian
Blogger Relations

Nuffnang Sdn Bhd
Share this article :
+
12 Komentar untuk "Status glitterati kat NUFFNANG dah Ordinary(non-exclusive)"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia