May 27, 2011

Awek Yang Sangat Cantik Dan Comel Macam Barbie Doll

kali ini saya buat post cuci mata pulak ye. Memang menjadi lumrah manusia suka melihat sesuatu yang indah dan cantik terutamanya wanita atau gadis cantik. Kali ini kita akan melihat gadis yang sangat cute saling tak tumpah macam barbie doll.. hurmm

wouldubelieveifthisisnoh Awek Comel Macam Barbie Doll
bear die besar tu..!

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
ehh..betulkan bunga ni skit sebab nak jatuh daa..!

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
sedia untuk berkawat!!hoho

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
aise..!!pe ni adik nak mandi la!

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
amboi panas terik la hari ni...

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
berlindung di bawah terik mentari

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
terperangkap dalam kotak kaca?

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
meh masuk adik dol belanja..

wouldubelieveifthisisnor Awek Comel Macam Barbie Doll
muka cute berjalan-jalan

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
awek comel dengan kekasih hati

wouldubelieveifthisisno Awek Comel Macam Barbie Doll
macam sedap je aiskream..heeh

6 Add Comment

amboi nie manusia btoi2 ke patung2 nie ==" x dpt nak bezakan la huhuuh cute yg amat sgt hahha mesti dari jepun or korea nie kan??

nie btol2 org ke atau edit??

nie btol2 org atau edit??

Org korea n jepun rmi wat plastic surgery..so x heran la

Tahi mesti cantekkk juga wakakakaa!!


EmoticonEmoticon