May 25, 2011

Kucing : Gambar Anak Kucing Sedih Yang Sangat Comel

hihi assalamualaikum...saya ingin share antara gambar kucing yang comel ..hehe..tengok muka kucing tu sangat cute..(Θ-Θ)
alololo sedih ye kucing
mata saya juling.!
huh.. majuk.. xnak kawan.
woi!!!! ko tengah mengintip ek??dosa
majuk belah kiri plak la
pergh!! terbaik awek cun lalu tu...PewItttt
wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib
aik???kejab je da hilang?
hmmm
pose skit..!!hehe
wawawa
woi...ape marah ni?
ngantuk la plak sedih-sedih ni
adess..letih sangat ni..!
ps:amacam comel tak kucing tu?hehe
dipetik dari cisdel.com

8 Add Comment

Salam...pandai dia berlakon yer? huhu

comey yea teringt kat kucing kita yg dah mati jom lawat blog sye tgk pic dia

awwwwwww~ thatss so cute!! gerammm tengokkk. huhuh

rumah saya pon ada anak kucing warne die serupa..tapi bulu dia tak la lebat mana pon..!!hehe


EmoticonEmoticon