Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Kenapa Aku Perlu Cemburu?


hihi assalamaualaikum..ok
aku ingin buat satu entri personal tentang kehidupan aku..ok
aku ada suka dengan satu awek dekat facebook ni tapi..dia dah tahu bahawa 
aku suka akan dirinya..tapi selepas datangnya orang ketiga dalam persahabatan kami 
terus memotong aku..adess!!..



..ok selepas itu aku pon tegur la dia.tapi dia buat derkk je..soo!!
banyak kali gak aq tegur dia last sekali dia pon balas.dan aku bertanya kepadanya.
awk naper selalu tak balas chat saya kat facebook?
dia kata saje-je...aku tanya punya tanya last dia cakap boyfriend dia tak kasi
chat dengan laki lain...


terkejut beruk aq...!!
sungguh kecewa hati ini..!! apabila dapat mengetahui dia telah
mempunyai kekasih hati dalam dirinya..!!
aku amat sedih dan selalu je aku rasa cemburu apabila dia dan boyfriend dia sedang bersembang 
dalam facebook ni..!!


ps:    hatiku sungguh sedih 
Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Kenapa Aku Perlu Cemburu?"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia