Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Biodata Penuh Ustaz Azhar Idrus

hihi assalamualaikum,ok luq pada malam ini sebenarnya ingin berkongsi dengan korang semua tentang biodata penuh diri Ustaz Azhar Idrus,tapi luq tak jumpa maklumat tentang biodata Ustar Azhar Idrus ni...harap maaf ok..
kalau luq jumpa luq buat la post usah korang risau ok..!


ok luq ingin berkongsi dengan anda satu video yang boleh dikatakan lucu tapi bodoh.
korang layan sendiri la video ni...!


“Malaikat Jibril ditugaskan untuk menyampaikan wahyu kepada Nabi Muhammad SAW. Tapi sekarang Nabi Muhammad SAW sudah wafat. Jadi apa yang Malaikat Jibril buat sekarang ni?” Kalau korang dengar soalan macam ni rasa-rasa korang gelak tak?

Begitulah antara soalan yang ditanya ketika ceramah Ustaz Azhar. Aku dapat video ni pun dari facebook. Ada ke patut tanya soalan macam tu. Aku pun gelak kalau dengar ada orang tanya soalan macam tu. Korang tengok la video kat bawah ni yerk.



Nota Dahi: Fikir dulu sebelum bertanya sesuatu. Tidak salah untuk bertanya tapi biarlah boleh diterima akal. Selamat beramal…
Share this article :
+
0 Komentar untuk "Biodata Penuh Ustaz Azhar Idrus"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia