Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Tarikh Keputusan SPM 2012

Tarikh keputusan spm 2012 - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua kepada pelajar yang mengambil peperiksaan SPM 2012 mesti korang semua sangat teruja,takut dan banyak lagi la perasaan dalam diri korang yang sedang tunggu keputusan sebenar spm 2012 yang tidak lama lagi akan di umumkan , saya pun tak sabar juga ni nak tau CHECK RESULT SPM 2012 ONLINE SMS sebab saya juga pelajar spm tahun 2011... hehe


Seperti tahun lepas iaitu result spm 2011 telahpun di umumkan pada 23 march 2011 , resutl spm 2012 kita semua ni mungkin dalam linkung 15-25 march 2012 yang bakal di umumkan kira da dekat sangat la ni, so korang tunggu je aq update ok...


Saya buat entri ni sebab ramai yang tanya bila tarikh keputusan spm 2012 akan di umumkan , oleh kerana pening baik buat entri dapat juga la kawan-kawan baca dan tahu bila keputusan spm 2012 bakal di umumkan.




Semak Keputusan SPM 2012 secara online SMS ::
(will update soon as possible)

Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Tarikh Keputusan SPM 2012"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia