Jun 19, 2012

AKU BUKAN BIDADARI EPISODE 1 DAN 2

AKU BUKAN BIDADARI EPISODE 1 DAN 2 ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua, sebuah drama bersiri terbaru di tv 3 slot apa da tak ingat..haha..


BUKAN BIDADARI (TV3)
MULAI: 18 Jun
HARI: Setiap Selasa
MASA: 9 Malam
PELAKON: Nad Zainal, Azlee Khairi, Shaarnaz Ahmad, Sara Ali, Fiza Halim, Zuhairi Ibrahim, Muniff Isa, Azhar Sulaiman, Liza Zain, dan Wan Raja.SINOPSIS BUKAN BIDADARI (TV3)

berkisar mengenai kisah Inas yang dahulunya hidup mewah tetapi hidupanya berubah sekelip mata setelah kematian bapanya. Inas merupakan seorang gadis yang manja, kaya dan sempurna. Keadaannya berubah setelah ayahnya meninggal dunia dalam nahas kapal terbang. Selepas kematian bapanya, kehidupan Inas tidak stabil. Inas terpaksa memikul hutang bapanya. Pada masa yang sama, dia perlu menjaga ibunya Puan Hani yang dilanda kesedihan.

Untuk menyelesaikan masalah keluarganya, Puan Hani menyuruh Inas berkahwin dengan Arif, seorang lelaki yang kaya. Tetapi malangnya, Arif seorang lelaki yang kasar dan suka menyakiti Inas. Dugaan sering menimpa Inas sehingga Arif dilaporkan terbunuh dalam suatu kejadian ngeri. Inas mula merasakan kebebasan tetapi kebebasan itu hanya sementara apabila Arif kembali dan sebenarnya dia tidak meninggal dunia.


EmoticonEmoticon