Aug 22, 2012

KAU YANG TERINDAH EPISODE 11 , 12 DAN 13

KAU YANG TERINDAH EPISOD 11 | 12 | 13 | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua kerana sudi datang ke blog saya pada hari ini, di sini saya ingin berterima kasih ok... baiklah di sini saya ingin kongsikan dengan anda semua sebuah lagi drama bersiri terbaru yang sedang di siarkan di tv 3 pada pukul 7 malam sehingga 8 malam , drama bersiri tersebut ialah kau yang terindah .
Di bawah ini saya ingin berkongsi dengan anda semua sinopsis drama bersiri kau yang terindah  .

SINOPSIS KAU YANG TERINDAH (TV3)

Kau Yang Terindah ini mengisahkan Firman (Hafil Andrio Putra) yang berhijrah ke Malaysia untuk bekerja. Firman merupakan anak pembantu rumah Alisya (Neelofa).


Firman juga bekerja menjadi pembantu bersama ibunya di rumah Alisya. Hari demi hari, Alisya telah jatuh cinta dengan Firman tetapi Firman menolaknya pada awalnya.


Tetapi, lama kelamaan Firman juga akhirnya jatuh cinta kepada Alisya. Kerana perbezaan darjat, keluarga Alisya tidak bersetuju dengan percintaan Alisya dan Firman. Keluarga Alisya telah menjodohkan Alisya dengan Kapten Syamiel (Nazim Othman).


Kapten Syamiel amat mencintai Alisya. Akhirnya, Firman akur dan berhijrah ke Mekah. Adakah Alisya akan mencari cinta sejatinya Firman ke Mekah? Bagaimana kisah seterusnya,Download Kau Yang Terindah Episode 11 , 12 dan 13 .


EmoticonEmoticon