Oct 4, 2012

Video Youtube Adam dan Hawa Episode 24 , 25

Video YOutube adam dan hawa episode 24,25 dan 26 | Assalamualaikum di sini saya kongsikan video youtube adam dan hawa ep 24,25 dan 26.

 Tapi sebelum itu, saya ingin berkongsi dengan anda semua sinopsis adam dan hawa.Drama bersiri adam dan hawa mula disiarkan pada pada 27 ogos 2012 yang lalu hehe, saya saja je tulis ni sebab nak bagi panjang.Drama adam dan hawa disiarkan pada pukul 10 malam dan antara pelakon yang membintangi drama bersiri adam dan hawa ialah Aaron Aziz, episod drama bersiri adam dan hawa ini mempunyai sebanyak 80 episode.

 lelaki kacak dan playboy yang bekerja sebagai juruterbang. Pada suatu hari Hawa dan Adam telah ditangkap basah selepas difitnah oleh seseorang yang mempunyai perasaan dengki terhadap hubungan mereka.

Sinopsis Ringkas Adam dan Hawa.

Secara ringkas, Adam dan Hawa mengisahkan mengenai Ain Hawani atau Hawa, seorang remaja lepasan SPM yang berkerja sementara sebagai guru tadika di taman didikan kanak-kanak milik kakak kepada Adam Mukhriz. Hawa dan Adam telah berkenalan dan akhirnya berkawan.
Adam seorang
Hawa bagaimana pun tidak dapat boleh menerima ketentuan apabila dia dipaksa kahwin dengan Adam oleh keluarga. Hawa membenci Adam dan dia telah melanjutkan pelajaran ke luar Negara. Setelah pulang ke Malaysia, Adam masih mengharapkan cinta daripada isterinya itu, namun Hawa ego.

ADAM DAN HAWA EPISOD  24 dan 25 (AKAN DIUPDATE PAGI ESOK)

1 Add Comment so far

ADAM & HAWA EPISODE 24

DOWNLOAD MEDIAFIRE

PART 1 - http://adf.ly/DURjF
PART 2 - http://adf.ly/DURlx
PART 3 - http://adf.ly/DURn8

PASSWORD : i-komik.blogspot.com


EmoticonEmoticon