Feb 8, 2013

Hantu Kak Limah 2 Full Movie Download

Hantu Kak Limah 2 Full Movie Download - Husin ,Mon dan Jin Pakai Toncit |Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya kongsikan sinopsis hantu kak limah 2.

Hantu Kak Limah 2

Sebelum itu, kepada yang ingin download hantu kak limah 2 full movie korang semua boleh download dekat sini ok, tapi link untuk download masih tiada so korang BOOKMARK dulu la blog saya ini, nanti senang la nak dapatkan link tu,tak payah nak cari kat blog lain or search kat google hantu kak limah 2 full movie.

Hantu Kak Limah 2 Full Movie Download |Pengarah adalah Mamat khalid,Penerbit Tayangan Unggul sdn.bhd ,genre ngeri dan komedi , hantu kak limah 2 mula ditayangkan pada 7 febuari 2013,antara pelakon yang membarisi filem hantu kak limah 2 ini adalah Awie, Usop wilcha, Rahshidi Ishak, Allahyarham Zami Ismail, Azwan Annuar, Adflin Shauki, Nuri, Adam Khalid, Man Kadir, Ezlynn, Avaa Vanja dan ramai lagi.

Sinopsis Hantu Kak Limah 2 (FULL MOVIE DOWNLOAD)

Beberapa tahun selepas kejadian "Hantu Kak Limah" Husin telah bangkrap akibat ditipu skim cepat kaya telah kembali semula ke Kampung Pisang. Di Kampung Pisang, Husin berjumpa semula dengan geng-geng yang lamanya dan juga Mon, wanita yang mula-mula mengisi taman hatinya semasa Kampung Pisang di landa Zombi dan penyebab kepadanya hendak berjaya walaupun tidak mempunyai SPM.

Namun beberapa hari selepas itu Kampung Pisang telah dilanda sesuatu perkara yang aneh. Nampaknya sejarah misteri seratus tahun dulu berulang kembali. Kejadian kehilangan lelaki-lelaki teruna di Kampung Pisang kembali menghantui.

Dalam kekecohan itu, Kak Limah yang sudah pulih sepenuhnya sibuk merancang rombongan ke Singapura dan menawarkan Husin menjadi pembantunya. Namun begitu, masalah menjadi semakin rumit apabila Husin sendiri telah didapati hilang dirumah oleh Usop dan kawan-kawannya. Kesan yang tinggal hanyalah bekas bungkusan Maggi dari Singapura.

DOWNLOAD FILEM HANTU KAK LIMAH 2 FULL MOVIE ( WATCH ONLINE )


3 Add Comment

blog ni takkan tinggi trafik dia selagi kau paksa orang like page kau or bila tak nak kena tunggu sampai tua baru boleh access.sedih tengok blogger2 baru nak naik ni

Masukkan anime movie jugak

kalau tajuk tulis full movie download, mintak tolong pastikan ada la link download nya. Jgn tipu org semata nak org masuk blog kita. x baik


EmoticonEmoticon