May 26, 2013

Cinta Jangan Pergi Episode 15 dan 16

Cinta Jangan Pergi Episode 15 |Assalamualaikum dan salam sejahtera di sini saya ingin berkongsi dengan anda episode baru drama bersiri cinta jangan pergi episod 15.

Sebelum itu saya ingin berkongsi dengan anda sinopsis drama bersiri cinta jangan pergi.


SINOPSIS CINTA JANGAN PERGI (TV9) 

Dengan perjanjian manis dua kekasih sehidup semati namun siapa sangka dalam sekelip mata, takdir telah merubah segalanya. Lea Soraya dan Khalil dua insan yang tidak pernah bertemu mula menjalin cinta secara tidak sengaja dalam perjalanan ke Paris.Takdir bagaikan sengaja terus menemukan mereka apabila sekali lagi mereka ke destinasi yang sama untuk menjelajah ke seluruh Eropah bersama. Mulanya Lea kurang menyenangi kehadiran Kalil yang kelihatan seperti cuba untuk meraih perhatiannya. 

Tetapi setelah saling mengenali, mereka mula merasa senang dengan kehadiran masing-masing. Bibit cinta mula terbit di hati mereka setelah melalui hari-hari bahagia bersama. Percintaan mereka berlanjutan walaupun setelah mereka pulang ke London.

Namun siapa sangka, dalam sekelip mata segala yang dirancang berubah tanpa diduga. Dua hati yang bersumpah setia terpisah apabila satu insiden tidak diingini terjadi ke atas Khalil. Kehilangan Khalil membuatkan Lea buntu samada untuk terus menunggu Khalil atau melupakan kenangan lalu dan bersama Hudd .

Siapakah yang akan menjadi pilihan Lea, Khalil atau Hudd?


Download Cinta jangan pergi episode 15 dan 16 di sini.


EmoticonEmoticon