Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014

Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua. Malam ini adalah malam yang penting bagi Felda United dan Johor JDT kerana kedua-dua pasukan ini bakal bertembung di peringkat separuh akhir ini bagi merebut tiket ke pentas akhir. Di sini saya akan kongsikan Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014.Berikut merupakan keputusan semasa dan penuh bagi aksi separuh akhir yang  kedua OPPO Piala Malaysia musim 2014 yang telah melibatkan dua pasukan bola sepak tanah air iaitu  pasukan Johor Darul Takzim (JDT) menentang Felda United di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin Johor bermula jam 8.45 malam.

KEPUTUSAN TERKINI JDT VS FELDA UNITED 25 OKTOBER 2014 SEPARUH AKHIR 2 PIALA MALAYSIA

Untuk info yang lebih lanjut, kepada penyokong kedua-dua pasukan keputusan minit perlawanan akan dikemaskini secara ‘Live Score’ menerusi ruangan yang disediakan sehingga tamat masa penuh permainan.

JOHOR JDT 0 - 0 FELDA UNITED

KEPUTUSAN AGREGAT SEMASA

JOHOR JDT 3 - 4 FELDA UNITED
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia