Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Borang Permohonan Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM

Borang Permohonan Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya di sini saya akan kongsikan dengan anda borang permohonan skim biasiswa sukan 2015 KPM. Mungkin ramai yang sedang mencari borang permohonan skim biasiswa sukan 2015 ini tapi tidak tahu dimana sumber untuk mendapatkan Borang Permohonan Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM.

Borang Permohonan Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM

Borang Permohonan Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM

Sila layari Borang Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM

Borang yang telah diisi dilengkapkan hendaklah dihantar ke Unit HEM/Unit Sukan, Jabatan Pelajaran Negeri masing-masing setelah mendapat pengesahan pengetua pada atau sebelum 30 Mac 2015.

Syarat Kelayakan Skim Biasiswa Sukan 2015
  • Mereka yang sedang belajar di Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5 di Sekolah Menengah Harian, Sekolah Berasrama Penuh (SBP), Sekolah Menengah Teknik, Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) dan Sekolah Agama Bantuan Kerajaan (SABK);
  • Yang berada di bawah tanggungjawab Jabatan Pendidikan Negeri berkenaan ATAU Sedang belajar di Kolej Vokasional di Tahun 1 dan 2 sahaja ATAU Sedang belajar di Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5 di Sekolah Sukan Malaysia yang berada di bawah tanggungjawab Bahagian Sukan.
  • Pelajar yang menunjukkan prestasi cemerlang dalam jenis-jenis sukan tertentu dengan sekurang-kurangnya telah mewakili negeri di peringkat kejohanan MSSM dan Liga Sukan KPM; dan
  • Tidak menerima sebarang biasiswa atau elaun (insentif lain) daripada agensi kerajaan dan bukan kerajaan.
Tarikh Tutup Permohonan
30 Mac 2015
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Borang Permohonan Skim Biasiswa Sukan 2015 KPM"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia