Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Apabila Terputus DiRumahKu Ni Belum Dunia..hehe

hihi assalamualaikum buat anda yang sudi datang ke blog saya ..
aku tulis entri sebab sudah dekat 2minggu internet terputus dekat rumah aku ni..
kalau ada internet kat rumah mesti aq update entri 2 atau 3..skung ni sehari satu pon belum tentu
sebab bukan nya ada duit ingin pergi ke cyber cafe...jadi redha je la...nak buat camne kan...
harap tak sampai 2 bulan sebab Pihak TM nk tanam wayar internet dalam tanah..
sebab kat area rumah aku terlalu banyak penjahat..!!(benci) kalau diorang semua mati kan senang
takde la aku kesunyian...kalau aku ada awek takpe la ni...satu pon tak sangkut..hehe.

ps:boring tahap cipan kot..hehe..!TM jangan la main SAKAT..kesian aku!!hoho
Share this article :
+
12 Komentar untuk "Apabila Terputus DiRumahKu Ni Belum Dunia..hehe"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia