Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Visitor Online Paling Tinggi Dalam Blog Lonelystarz ni.

hihi assalamualaikum..pada malam ini 
saya kekeringan entri untuk ditaipkan..tetapi
teringat plak saya ada simpan gambar tentang Jumlah Visitor tertinggi blog saya ni..heee.

ok..

jab ekk nak upload..!





amacam tinggi tak??haha
tapi saya tau korang semua mesti da lebih dari yang saya punyer kan..
tapi ini  pertama kali dapat tengok begitu banyak...maybe lain kali
sudah tidak dapat lihat sebab blog saya bukan blog popular..
nak tau saya dapat kat mana banyak traffik..saya post entri kat
Fan Pages kerang.net ..pi la search kat facebook.. kalau tak caya
dan check dari mana die dpt traffik hingga ribu-riban sehari.!!

ok itu saja untuk entri malam ni..kalau korang ingin share ape-ape entri dengan saya..
boleh la tinggalkan link di ruang komen di bawah tu...Assalamualaikum.
Share this article :
+
3 Komentar untuk "Visitor Online Paling Tinggi Dalam Blog Lonelystarz ni."

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia