Dec 30, 2011

Koleksi Ucapan Selamat Tahun Baru 2012 - SMS Selamat Tahun Baru 2012

Ucapan Selamat Tahun Baru 2012 - SMS Selamat Tahun Baru 2012 - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan pelbagai koleksi ucapan tahun baru 2012 dan ada beberapa kerat sms selamat tahun baru 2012 untuk dihantar dan diucapkan kepada rakan-rakan anda  dan kepada ahli keluarga anda semua.


Berikut adalah beberapa koleksai SMS ucapan sempena tahun baru 2012 yang akan datang tidak lama lagi untuk dihantar kepada kenalan :

Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup Anda dan cahaya jalan Anda melalui Tahun Baru. Berharap anda dan keluarga anda selalu selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2012.
Jadilah lilin. Jadilah cahaya. Jadilah sinar dalam gelap. Jadilah inspirasi & membuat perbezaan besar dalam hati lain, Selamat Tahun Baru 2012.
Hari ini adalah kesempatan baik untuk berdoa, untuk peduli, mencintai, untuk tersenyum, untuk mengatakan, Selamat Tahun Baru 2012.
Sebelum operator sibuk, sebelum SMS pending, sebelum bateri low, aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2012.
Waktu terus berlalu, lembaran demi lembaran telah dilalui. Coretan demi coretan telah memenuhi, kadang tak bererti, kadang tanpa makna, atau hanya sedikit makna. Semoga di tahun ini setiap lembaran memiliki makna, setiap lembaran bermanfaat. Selamat tahun baru 2012.
Malam ini ‘kan berlalu, minggu ini ‘kan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini ‘kan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
Matahari menyelinap dibalik bukit, sembunyikan kenangan hidup, menyimpan lembaran usang, menyambut hari-hari muda, sebentar lagi akan menjelang. Selamat datang tahun baru 2012, harapan baru dan perubahan.
Malam ini akan berlalu, minggu ini akan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini akan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
Cinta di bulan Febuari
Kedamaian di bulan Mac
Ketenangan di bulan April
Kesenangan di bulan Mei
Kegembiraan di bulan Jun hingga November
Dan keuntungan di bulan Disember
Semoga TAHUN BARU 2012 INI Tuhan memberimu…
12 bulan kebahagian
52 minggu kegembiraan
365 hari kejayaan
8760 jam kesihatan
52600 minit keuntungan
3153600 detik keceriaan
Sekiranya anda suka dengan entry Ucapan Selamat Tahun Baru 2012, , jangan lupa klik “SHARE” untuk kongsikan dengan rakan anda.


EmoticonEmoticon