Aug 27, 2012

Tauke Raja Lawak dan Meera Sah Bercerai Talak 1

Tauke Raja Lawak dan Meera Sah Bercerai Talak 1  | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin kongsikan dengan anda berita terkini berkaitan dengan Tauke Raja Lawak Bercerai.

Hurm korang kenal ke siapa tauke raja lawak? Beliau adalah salah seorang daripada pelawak negara yang terhasil dari program realiti tv di astro , program realiti tersebut adalah Raja Lawak.

Zamatul Amri Zakaria atau lebih dikenali ramai dengan panggilan Tauke mengatakan bahawa beliau telahpun melafazkan ceria talak satu kepada meera pada 12 ogos 2012 yang lalu." katanya.

Sebab terjadinya penceraian diantara tauke raja lawak dengan meera kerana  di sebabkan oleh krisi rumah tangga yang dilalui mereka selama ini tidak tertahan lagi untuk dipikul , selain itu, meera dan tauke sudah tidak tinggal sebumbung beberapa minggu yang lalu.

Ketika ditanya oleh sidang media tentang kes penceraian tauke raja lawak dengan meera , Beliau mengatakan sudah serik untuk berkahwin lagi tapi jika ada jodoh beliau tidak akan lepaskan peluang untuk berkahwin lagi kerana beliau inginkan satu berkahwinan yang berkekalan sehingga ke akhir hayat." Luqman Hakim


EmoticonEmoticon