Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Insiden Ngeri Pajero Terhumban 3 Meter Ke Laluan Motosikal

Insiden Ngeri Pajero Terhumban 3 Meter Ke Laluan Motosikal | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke sini. Malam ini saya ingin berkongsi dengan korang ni beberapa keping gambar insiden yang agak mengerikan pabila Pajero telah terlibat dalam kemalangan telah terhumban 3 meter ke bawah ke laluan motosikal.

Kejadian ngeri ini telah melibatkan seorang wanita yang berwarganergara Indonesia telah memandu pecut sebuah pajero lalu hilang kawalan lantas telah melanggar belakang lori treler lalu kereta pajeronya yang telah hilang kawalan itu telah merempuh pagar lebuhraya laluh terhunam ke bawah sebanyak 3 meter jatuh di lalun motosikal.

Tetapi pihak bomba telah melaporkan bahawa tiada sebarang kemalangan jiwa yang telah berlaku dan si pemandu hanya cedera ringan sahaja cuma kereta pajero yang dia naik itu telah remuk akibat terjatuh 3 meter ke bawah. Informasi ini telah dikongsikan oleh pihak bomba sendiri di lama facebook.

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Insiden Ngeri Pajero Terhumban 3 Meter Ke Laluan Motosikal"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia