Jan 11, 2014

Video dan Kisah Perempuan Gersang

Video dan Kisah Perempuan Gersang |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin bercerita tentang satu tajuk yang agak panas dan sering menjadi perhatian di enjin pelayaran di google,bing,yahoo dan sebagainya. Mungkin anda yang membaca entri ini juga salah sorang dari beribu-ribu manusia di dunia ini yang sedang mencari video , cerita atau kisah perempuan gersang semakin menjadi-jadi di kala malam.


Aku tak memihak kepada lelaki mahupun perempuan ini kerana sudah takdir Allah telah mengurniakan kita nasfu tapi tidak pandai menggunakan nafsu tersebut di tempat yang betul. Tapi kebanyakkannya yang membuatkan seseorang lelaki itu untuk menaikkan nasfu syahwat dia , mereka akan mencari bahan-bahan lucah seperti gambar bogel , video seks , video lucah dan sebagainya lagi semata-mata untuk melayani nafsu yang tak pernah habis itu.Tidak terkecuali juga mereka yang sudah berumah tangga di mana mereka juga sering tonton filem atau video lucah bersama isteri sebelum melakukan persetubuhan.

Aku rasa kaum hawa iaitu kaum perempuan harus menjaga cara pemakain mereka dan satu lagi aku lihat ramai wanita yang menayangkan gambar-gambar mereka tengah gersang. Mana taknya sebagai contoh aku ada add friend rakan di facebook dan mereka itu tergolong dalam golongan JANDA.kebanyakkan dari mereka adalah janda disebabkan dicerai bukan sebab suami meninggal. Mungkin ada sebab mengapa si suami melafazkan ceria mungkin meraka itu terlalu gersang? haha.. Janda gersang sering di cari oleh anak muda zaman sekarang tak lupa juga kepada mereka yang sudah berumah tangga iaitu golongan suami orang sering mencari janda. Mana tidaknya janda ini selepas berceria mereka akan menghiasi diri mereka cantik - cantik supaya menjadi tarikan kepada lelaki di luar sana.

Dan kebanyakkan golongan wanita ini suka mengambil gambar yang tidak sesonoh sebagai contoh memakai pakaian yang menampakkan pakaian dalam wanita, memakai dengan ketat , berpakaian seperti lelaki sebagai contoh memakai seluar ketat dan tidak menutup aurat seperti tidak memakai tudung, aku tahu golongan wanita ni sememangnya Allah telah mencipta mereka cantik di mata lelaki segemuk mana pon mereka mesti ada lelaki yang inginkan mereka.Yang aku tak tahannya bila tangkap gambar gersang atau rakam suara wanita gersang atau merakam video perempuan gersang mesti meraka akan upload di media sosial seperi keek , facebook , youtube dan sebagainya.

Antara kata kunci yang sering dicari di google , video perempuan gersang , video janda gersang , janda gersang , kisah janda gersang , gambar wanita bogel , gambar perempuan bogel , gambar bogel , perempuan gersang johor , perempuang gersang mencari lelaki , perempuan gersang cari lelaki , perempuan gersang blogspot , perempuan bogel , janda muda , janda gersang ipoh , janda gersang kuala lumpur, janda gersang mencari lelaki , janda gersang cari lelaki , cerita lucah 2014 , cerita lucah baru dan sebagainya lagi ..

Penulis Hakim Mahmud Google

1 Add Comment so far


EmoticonEmoticon